Adatvédelmi nyilatkozat

A turizmusmedia.hu oldalon található tartalmak reprodukálása bármely módon és bármely nyelven, egészben vagy részben a Mediaorigo Kft. előzetes írásos engedélye nélkül szigorúan tilos.

A Mediaorigo a turizmusmedia.hu oldalon található információkat a legnagyobb gondossággal állítja össze. Tévedések, félreértések és téves információk előfordulása azonban nem zárható ki teljes mértékben. A Mediaorigo Ltd. nem vállal felelősséget az adatok és információk minden esetre kiterjedő alkalmazhatóságáért. Az adatok és információk helyességét a felhasználónak az egyedi esetekre vonatkozóan felül kell vizsgálni.

A Mediaorigo Ltd. nem vállal felelősséget a turizmusmedia.hu oldalon található, más honlapokra mutató hivatkozások által elért honlapok tartalmáért, továbbá nem vállal felelősséget a www.facebook.com/turizmus media oldal bejegyzéseire mutató tartalmakért.

A Mediaorigo Ltd. nem rendelkezik befolyással a turizmusmedia.hu oldal megjelenő adatok és információk felhasználására vagy továbbadására, ezért a Mediaorigo Ltd. nem vállal felelősséget az adatok és információk felhasználásából vagy továbbadásából keletkező károkért és egyéb következményekért.

A közölt cikkek sokszorosítása, adatrendszerekben való tárolása kizárólag a kiadó engedélyével történhet. A megjelentetett cikkeket szabadalmi vagy más védettségre való tekintet nélkül használjuk fel.

Minden jog fenntartva.

Adatvédelem

A hírlevél regisztráció során a Mediaorigo Ltd. a megadott adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998 évi VI. törvény rendelkezései szerint kezeli.

Szerzői jog

A jelen honlap tartalmát szerzői jog védi. A honlapon szereplő információk, képek és egyéb anyagok, a weboldal grafikai megjelenése és grafikai elemei, a weboldalon ismertetett termékek és szolgáltatások neve, képe, márkája és egyéb elemek és megnevezések csak a tájékoztatás céljára szolgálnak.

Minden felhasználás a termékek és szolgáltatások által érintett harmadik személyek írásbeli engedélye nélkül tilos, különös tekintettel az adatbázisokba történő rögzítésre, sokszorosításra és a reklámcélú felhasználás bármely formájára, valamint harmadik félnek történő továbbításra, valamennyi esetben részben vagy átdolgozott formában is.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a hírlevéllel, az oldallal vagy a regisztrációval kapcsolatban, keressen meg minket a tm@mediaorigo.hu email címen.

Hírlevél feliratkozás.

×