2014.03.04. 12:00

Turisztikai mobilalkalmazás-építés

Urban Handy alkalmazás képernyő képei, forrás: urbanhandy

Magyarország első turisztikai mobilalkalmazás-építő keretrendszere, amely előre elkészített modulok segítségével nem több, mint pár óra alatt segít összeállítani saját, egyedi alkalmazásodat, megérkezett. Egy kis betekintés: ismerd meg, próbáld ki!


Web-ergonómia: Okostelefonon okosan

iPhone bemutató keretében Te is megtekintheted, mit kell ahhoz tenned, hogy saját alkalmazásod legyen. A Youtube-on hozzáférhető kisfilm nem beszél, de szépen illusztrál és lépésről, lépésre magyaráz, tanít. A támogatott platformok: Android, HTML 5 és persze iPhone. Egyszerű, nem csili-vili a rendszer, de jó ergonómiával komponálták, könnyen kezelheted. Az alkalmazás gyors és költséghatékony állítja a kereskedő.  

Telitalálat

A Google jó helyen hozza a weblapot is, de a működést bemutató kisfilm linket is. Az UrbanHandy GuidePro egyébként QR-kóddal is elérhető a forgalmazó cég szórólapjáról.

Nem kell elsietni azért

Az applikáció nagyon hasznos, de ne dönts csak azért, mert tetszik a filmes bemutató, vagy a felület pofon-egyszerűsége, mégis jó felhasználó barátsága! Dőlj hátra, és gondolkozz, mire is lenne jó a Te munkádhoz. Különböző területeken képes új színt vinni marketingeszközeid sorába, legyél vendéglátós, TDM-szervezet, kedvezmény-rendszer üzemeltető, vagy akár kulturális szervező. Egy biztos, friss híreidet, következő eseményeidet, aktuális elérhetőségeidet és információidat itt közzéteheted de mini cégbemutatót és szervezeti működési ismertetőt is kreálhatsz! Nézzük tehát a tartalmat!

Listázz és csomagolj

A recepciós is jó, de mennyivel izgalmasabb, ha Te magad is kreálsz egy kis listát a környékbeli reggelizőkről, pékségekről, kávézókról, éttermekről, borozókról. Van minitúra-összeállítási opció is, így csomagban kínálhatod a környék nevezetességeit. Ha üzleti partnereid vannak, mondjuk egy klubkártya-rendszerben, akkor kommunikáld itt is az elérhető kedvezményeket, információkat! Amennyiben egy fesztivált szervezel, színdarabot promózol, vagy csak összegyűjtöd az elkövetkezendő hetek koncertjeit a saját illetve vendégeid szempontjai alapján, akkor megtaláltad a legegyszerűbb rendszert!

Szabad a pálya

Az összeállított listákat útvonaltervezéssel is kombinálhatod, és hogy vonzóbb legyen a benyomás, az egyes helyeket fényképekkel is illusztrálhatod. Saját stílusodat sem kell feladnod, hiszen a megjelenítés konfigurálható, szabd testre nyitó- és kezdőoldaladat, nevedet, menürendszeredet! Több nyelv hansználatát engedi a rendszer és még azt is beállíthatod, hogy a megnevezett eseményed mikor jár le, és akkor nem jelenik meg többé azok között, amelyek aktuálisak.  

Értékelésre, elemzésre is való

Helyi tippgyűjteményed, programjaid könnyűszerrel megoszthatóak a hálón, a Facebook-on, vagy a Twitteren, és értékeléseket is össze tudsz itt kapcsolni az ajánlásokkal a TripAdvisor vagy FourSquare bekötéssel. Foglalás, igénylés-rögzítés is van az applikációban, de ami még izgalmasabb, hogy integrálható hozzá a Google Analytics statisztika is.

Képek

  • Urban Handy alkalmazás képernyő képei, forrás: urbanhandy
  • Urban Handy alkalmazás képernyő, forrás: urbanhandy
Címkék: 1 click 2 be GLOBAL, célcsoport, értékesítés, kereső optimalizálás, kommunikáció, közösségi, kutatás, magyar, marketing, média, mediaorigo, mobil, online, stratégia, szerkesztés, tartalom, tervezés, ügyfél, web ergonómia

írta: Bódis Gábor

Kapcsolódó cikkek

Turisztikai mobilalkalmazás-építés

Magyarország első turisztikai mobilalkalmazás-építő keretrendszere, amely előre elkészített modulok segítségével nem több, mint pár óra alatt segít összeállítani saját, egyedi alkalmazásodat, megérkezett. Egy kis betekintés: ismerd meg, próbáld ki!

Munkatársként itt a Liveguide rendszere

Rohanó világunkban jelen lenni a neten, ma már követelmény. A Livegide olyan informatikai rendszerrel szolgál, amely segít maximalizálni a bevételeket: egyben kínálja a tartalom-menedzsmentet, foglalási rendszert, TDM-szoftvert és még sokmindent.

Mission completed: hat hónap, telt ház

Az újrapozicionálás és az értékesítés újraindításának feladatát kapta jó egy éve a Hotel Fagus Sopronban. A kihívásnak úgy tudott eleget tenni, hogy hatékony PR rásegítéssel támogatta a munkát. Ami önmagáért beszél, nem több, mint fél év alatt a semmiből minden született.

Magyarország márka. Van?

A magyar állam a környező országokhoz képest keveset törődött a márkamegjelenéssel külföldön. Több kormányzati intézmény, a külügy, vagy a külföldi magyar kulturális intézet-hálózat is foglalkozik az ország népszerűsítésével, de kampányszerűen és esetlegesen.

Hírlevél feliratkozás.

×