2014.03.07. 15:00

Az egyik legbarátságosabb hostel

Animation City Hostel, fotó: Bódis Krisztián

Az Animation City Hostel egy teljesen új szálláshely. Az alacsony árfekvésű, de színvonalas szálláshely a Dunától mindössze 300 méterre fekszik, ingyenes Wi-Fi-hozzáférést, valamint élénk színekkel díszített, parkettás szobákat kínálva, apró titkokat is ígér.


Mindig készen állnak

A gazdag helyi ismeretekkel rendelkező személyzet napi 24 órában készen áll, hogy minden kérdésünkre választ adjon a tartalmas kikapcsolódás reményében. Ha igénylik a vendégek, éttermi foglalások, jegyrendelések és szervezett városnéző túrák lebonyolításában is szívesen segítenek. Még reggeli rendelhető a közeli Bali kávézóban, ahol vendégeiket egy pohár sörre vagy forralt borra is meghívják! Várják tehát mindazokat, akik egy vidám, családbarát szállást keresnek Budapest szívében, gazdag hely- és nyelvismerettel rendelkező személyzettel, akik mindig készek bármilyen információval szolgálni a város életéről.

A nyüzsi közepén, mégis csendesen

Csupán néhány lépésre helyezkedik el a híres sétálóutcától, a Váci utcától, a gyönyörű Duna-parttól és a Zsinagógától, amely a legnagyobb Európában. A hostel, mint arról képeink is tanúskodnak, egy rejtett kincs a belvárosban. Hajlamosak vagyunk azt képzelni, hogy egy régi, belvárosi ház kívül-belül lepusztult. Ilyen liftet nem sok helyen lát a vendég, és maga a főlépcsőház sem mindennapi. Nem is beszélve a hátsó lépcsőházról, amely visszaadja a város egykori hangulatát és rejtett csendjét. Lehet, hogy nem a legmodernebb, de valóban a város és a vendégek szívében van!

Az ár is jó, hát még a figyelmesség

Jó az ár-érték arány is: nem kell vastag buksza, hogy egy hosszú hétvégét, vagy akár több napot is eltölthessenek itt a vendégek, akik használhatják a teljesen felszerelt konyhát, amely ingyenes tea- és kávéfőzési lehetőséget is kínál. Számítógépek és egy mosógép is rendelkezésre áll. Öt ízlésesen berendezett szobát kínálnak, összesen 16 fő elhelyezésére. Annak érdekében, hogy vendégeik még inkább otthon érezhessék magukat, egy kis társalgó szobát is berendeztek számukra, ahol kényelmes kanapékon pihenhetnek egy fárasztó nap után.

Fiatalok, állatosok, fogászati kezelésen lévők

Ideális hely iskolás illetve egyetemista csoportok, baráti társaságok részére, akár Budapestet kívánják felfedezni, akár átutazóban vannak, de akkor is, ha csak nehézkes lenne a hazajutás egy jó bulit követően! És, ami igazán egyedi, az nem más, mint a háziállatok bevihetősége. Célcsoportokat nézve, kiváló, azoknak is, akik professzionális fogászati szolgáltatásokért érkeznek hazánkba, akár az épületben is igénybe vehetik azokat. Másik kategória az egy-két napra, a fővárosban dolgozó, kiállításon részt vevők, akik nem szívesen fizetnek 2000 forintnál többet egy szálláshelyért, ugyanakkor fontos, hogy laza közegben, a kollégákkal töltsék az estét.

Mindenhol ott vannak, ugranak, ha kell

A szálláshely minden foglalási rendszerben megtalálható, angol nyelvű leírással is. A képek és a tartalom szépen frissül, a nemrégen elkészült fotógaléria jól illusztrálja a hely barátságos hangulatát! Ugye, mi is megnéznénk az egyedi ablakokkal, színes függönyökkel, párnákkal és szőnyegekkel berendezett hostelt, amelynek közösségi médiakapcsolatai is kiépültek. Hozzáférhető tehát azoknak is, akik szeretnek válogatni, összehasonlítgatni és online foglalni, de azoknak is, akik csak egy linket kérnek a haveruktól utazás előtt két nappal. A személyzet nincs mindig ott, de telefonon elérhetőek és hamar ott is teremnek.

Egyelőre biztos a piac

Amíg nincs nagybefogadó-képességű konferenciaközpontunk, színvonalasabb légiösszeköttetés-kapcsolatunk, és a szállodai árak nálunk a legalacsonyabbak, addig a hátiszákos turisták száma nem fog csökkenni. Az ő igényeiket maximálisan kielégíti ez a hely, illetve a belföldi forgalomban, a hazai igényeket is messzemenően és fenntarthatóan képes kiszolgálni, ha éppen nincs pesti rokonunk, ahol ledőlhetnénk egy estére.  

Képek

  • Animation City Hostel, fotó: Bódis Krisztián
  • Animation City Hostel, fotó: Bódis Krisztián
  • Animation City Hostel, fotó: Bódis Krisztián
  • Animation City Hostel, fotó: Bódis Krisztián
  • Animation City Hostel, fotó: Bódis Krisztián
  • Animation City Hostel, fotó: Bódis Krisztián
Címkék: 1 click 2 be UNIQUE, célcsoport, dizájn, magyar, mediaorigo, szállás, vendéglátás

írta: Bódis Gábor

Kapcsolódó cikkek

Az egyik legbarátságosabb hostel

Az Animation City Hostel egy teljesen új szálláshely. Az alacsony árfekvésű, de színvonalas szálláshely a Dunától mindössze 300 méterre fekszik, ingyenes Wi-Fi-hozzáférést, valamint élénk színekkel díszített, parkettás szobákat kínálva, apró titkokat is ígér.

Része a világnak, része az örökségnek

Szent Márton monostora nyitott a világ felé. Hozzáértéssel és szeretettel fogadja a lelki megújulást kereső keresztényeket és a kulturális értékek iránt érdeklődőket. Missziója, hogy szellemi értékeit mind szélesebb körben és mind változatosabb formában közölje a velünk.

Via Mariae: több mint turisztikai ajánlat

A Mária Út több mint turistaút, több mint zarándokút, több mint értékes program, több mint értékek gyűjteménye, több mint az önismeret útja, több mint új szemlélet, több mint jó társaság. De több mint kultúra, több mint egy turisztikai ajánlat és több mint spirituális élmény.

Emóció-bor: nincs kétely, ez Kéthely

A legjobbat. Borban is, minőségben is, kiszolgálásban is. Ma már ez nem újdonság szerencsére, amiben azonban vezető a kéthelyi Ax borászat, az a szórakoztatás. Élményelemekkel fűszerezi a bortermelés magával ragadó hangulatát, miliőjét és tartalmas kikapcsolódást ígér.

Hírlevél feliratkozás.

×