2014.03.02. 10:00

Munkatársként itt a Liveguide rendszere

A TDM-ek közül többen is a ezt a rendszert használják, forrás: velencei-to.hu

Rohanó világunkban jelen lenni a neten, ma már követelmény. A Livegide olyan informatikai rendszerrel szolgál, amely segít maximalizálni a bevételeket: egyben kínálja a tartalom-menedzsmentet, foglalási rendszert, TDM-szoftvert és még sokmindent.


Többféle adattípus egy site-on

A már meglévő informatikai rendszerhez, legyen az on-line foglalási rendszer, webshop, vagy komplex idegenforgalmi szoftver, komplett, a megrendelő elképzeléseihez igazodó weblapot készítenek. A végeredményként megjelenő, ergonómikus site-on többféle adattípus is megjeleníthető, online, kosaras vásárlási technikával, a hitelkártya mellett pedig más fizetési módokat is (átutalás, SZÉP kártya) kezel a rendszer. Éppen ezért, a TDM szervezeteken túl, szállodaláncok, több fiókkal rendelkező utazási irodák, éttermi láncok számára is praktikus. Többnyelvű struktúra és adminisztrációs rendszer támogatja a felhasználót, sőt, az adattartalom összessége más honlap rendszerekbe integrálható, pl. másik hírportál felé, és hírlevél is generálható.

A tartalom egyszerű menedzselése

Az adminisztrációs felület kialakításánál elsődleges szempont volt a rugalmas kezelhetőség és az a szabadság, amikor az egyedi igényeket és információs tartalmakat a kezelő maga tudja kialakítani. A rendszer segítséget nyújt ahhoz, hogy átfogó képet tudjunk nyújtani egy országról, egy régióról, egy térségről vagy egy kisebb területről, egészen a szolgáltatókig. Mindezek mellett, szükség van arra is, hogy az adminisztrátorok különböző szinteken és különböző jogosultságokkal tudják kezelni a felületet, de mégis meglegyen a maguk szabadsága. A jól megszerkesztett tartalom javítja a keresőrendszerekben elfoglalt pozíciókat is.

Azé a jövő, aki képes fokozni üzleti volumenjét

Mára világossá vált, azé a jövő, aki képes a technikai vívmányaival egyszerre csökkenteni háttér apparátusát és fokozni üzleti volumenét. A Liveguide válasza erre a kihívásra a profi informatika rendszerek világába vezet, melyek segítségével bármely vállalkozás biztosíthatja magának a jövőbe vezető technológiai hátteret. Meggyőző az eredmény, hiszen a program képes többek között jelezni az aktuális foglaltságot, alkalmas visszaigazolások készítésére és voucherek nyomtatására, központi számlázási rendszert tartalmaz és értékesítési jelentéseket készít a felhasználónak megadott paraméterek alapján. A marketing és értékesítési stratégia alkotásához pedig hihetetlen mennyiségű és típusú információt gyűjt és tárol a rendszer a látogatókról.

Igazi munkatársként segít

A Live Guide egy helyi, térségi, régiós és országos turisztikai adatbázisok kezelésére alkalmas CRM,- CMS,- és katalógusalapú webes adminisztrációs rendszer, mely magában foglalja a TDM-szervezetek működéséhez szükséges nyilvános és háttérinformációs funkciókat. A Live Guide által generált turisztikai honlap összeköttetésben az adminisztrációs rendszerrel munkatársként segíti egy desztináció értékesítési, marketing és termékkommunikációs feladatainak megvalósítását, valamint a szakmai és törvényi előírásokban meghatározott kötelességeinek teljesítését.

Kompatibilitás, egységes szerkezet

A kidolgozott program célja, hogy úgy tegye kompatibilissé, egységes szerkezetűvé a turisztikai adatokat, hogy ne vesszen el egy olyan adat sem, amely nem kényszeríthető bele egy előre megadott sablonba, ezáltal a rendszer egésze szabadon és teljes körűen paraméterezhető. A benyomás igen jó, látogassuk meg a referenciaoldalakat is.

Közös adatbázis a TDM-eknek

A Live Guide közös adatbázist biztosít akár több TDM szervezet számára is, amin belül önállóan és összevontan is kialakíthatók, kezelhetők az egyes funkciók. A rendszer természetesen a közösségi felületekhez is kapcsolható.

Képek

  • A TDM-ek közül többen is a ezt a rendszert használják, forrás: velencei-to.hu
  • Liveguide, forrás: liveguide
Címkék: 1 click 2 be GLOBAL, desztináció, értékesítés, hírlevél, kereső optimalizálás, kommunikáció, magyar, marketing, média, mediaorigo, menedzsment, online, stratégia, szervezet, tanácsadás, tervezés, ügyvitel, web ergonómia

írta: Bódis Gábor

Kapcsolódó cikkek

Munkatársként itt a Liveguide rendszere

Rohanó világunkban jelen lenni a neten, ma már követelmény. A Livegide olyan informatikai rendszerrel szolgál, amely segít maximalizálni a bevételeket: egyben kínálja a tartalom-menedzsmentet, foglalási rendszert, TDM-szoftvert és még sokmindent.

Turisztikai mobilalkalmazás-építés

Magyarország első turisztikai mobilalkalmazás-építő keretrendszere, amely előre elkészített modulok segítségével nem több, mint pár óra alatt segít összeállítani saját, egyedi alkalmazásodat, megérkezett. Egy kis betekintés: ismerd meg, próbáld ki!

Az aranydiplomás város: Gyula

Ha Gyula városáról hallunk, akkor a tudatos fejlesztés, az újdonságok sajátosságainak ismertetése és a városvezetés turizmus iránti elkötelezettsége a téma. A polgármester és turisztikai menedzsment vezető kéz a kézben építkezik és kommunikál. 

Vendég- és szomszédszerető írek

Írország minket kevéssé foglalkoztat, ha nincs dolgunk arrafelé. Nem is Kelet-Európa az első számú célpiac, hanem azok a britek, akik elutaznának, de a szomszédba inkább, mint messzire. A gazdasági visszaesés után, gyorsan összeszedte magát az ír turizmus piac.

Hírlevél feliratkozás.

×